2017 YILI KARİYER GÜNLERİ YOĞUN KATILIM İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen 2017 yılı Kariyer Günü etkinliği Hemşirelik Bölümü önderliğinde, Hemşirelik ve Ebelik Bölümü 4. Sınıf öğrencilerinin yoğun katılımı ile 17 Nisan 2017 tarihinde Sağlık Bilimleri Fakültesi Konferans salonunda gerçekleştirildi. Etkinlik açılış konuşmasını Hemşirelik Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. Özen KULAKAÇ yaptı. Türkiye çapında hizmet veren Medicana Sağlık Grubu, Özel Samsun Medicana Hastanesi olarak kariyer günlerinde yer aldı. Medicana Sağlık Grubunu temsilen Özel Samsun Medicana Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Direktörü Birsen YAZGAN, İnsan Kaynakları Departmanı Müdürü Murat ÇOLAK ve İnsan Kaynakları Özlük Uzmanı Hatice KUDU kurumlarının hizmet politikası, çalışma şartları, çalışanlarda aranan özellikler ve kurum çalışanlarına sunulan olanaklar hakkında katılımcı öğrencileri bilgilendirdi. İnteraktif şekilde gerçekleşen program birçok öğrencinin başvurularının alınmasıyla sonlandı.