DÜNYA EBELER GÜNÜ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

5 Mayıs Dünya Ebeler Günü kapsamında düzenlenen “Hayatı Tutan Eller” programı; Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sağlık Bilimleri Fakültemiz önderliğinde, OMÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi (SUVAM) ve Samsun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ile Halk Sağlığı Müdürlüğü Temsilciliğinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Program fakültemiz Konferans Salonunda düzenlendi. Programa Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Vedat Ceyhan, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Faruk Tan, Samsun Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu, Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Alaiddin Domaç, SUVAM Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Şebnem Kayan, SUVAM Çocuk Hastalıkları Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Yeşim Ateş, Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Bakım Hizmetleri Müdürü Şule Akçay, akademisyenler, ebeler, sağlık çalışanları ve öğrencilerimiz katıldı.