5 I (Türk Dili, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, Yabancı Dil, İş Güvenliği) dersleri mazeret sınavı

Yazar: nurcan.coskun | Tarih: 17 Aralık 2020

Sınav Takvimi

1) Mazeret Sınavı: 26 Aralık Cumartesi günü, sinav.omu.edu.tr’de 2) Final Sınavı: 16-17 Ocak Cumartesi ve Pazar günü, (Tıp, Diş, Hukuk Fakülteleri için vize) sinav.omu.edu.tr’de 3) Bütünleme Sınavı: 13 Şubat Cumartesi günü, (Tıp, Diş, Hukuk Fakülteleri için mazeret) sinav.omu.edu.tr’de Not: Mazeret sınavı için öğrenciler bağlı oldukları birimlere müracaat edeceklerdir. Mazeret sınavı talep eden öğrencilerin listesi 21 Aralık Pazartesi mesai saati bitimine kadar, (Tıp, Diş, Hukuk Fakülteleri için mazerete girecekler için 1 Şubat 2021 mesai saati bitimine kadar) Ortak Dersler Bölüm Başkanlığı’na (ortak.dersler@omu.edu.tr adresine) bildirilmelidir.