+90 362 457 6020 / +90 362 312 1919 - Dekan Sekreteri: 6360 Öğrenci İşleri: 7318

Sağlıklı Yaşam Webinar Kayıtları

Yazar: nurcan.coskun | Tarih: 5 Ağustos 2020

OMÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi 'Sağlıklı Yaşam Webinarları' beşinci hafta Dr. Öğr. Üy. Ali Erman KENT' in moderatörlüğünde, Ortez ve Protez Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üy. Mahmut YARAN'ı konuk edilmiştir.Tıklayınız

OMÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi 'Sağlıklı Yaşam Webinarları' dördüncü hafta Dr. Öğr. Üy. Serap TOPATAN'nın moderatörlüğünde, Ebelik Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üy. Şebnem RÜZGAR'ı konuk edilmiştir.Tıklayınız

Sağlık Bilimleri Fakültesi 'Sağlıklı Yaşam Webinarları' üçüncü hafta Prof. Dr. Murat Terzi'nin moderatörlüğünde, Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Elif DİKMETAŞ YARDAN konuk edilmiştir. Program kaydını izlemek için Tıklayınız.

Sağlık Bilimleri Fakültesi 'Sağlıklı Yaşam Webinarları' ikinci hafta, Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Pınar SÖKÜLMEZ KAYA'nın moderatörlüğünde, Sürdürülebilir Yaşam Derneği Başkanı Prof. Dr. Emine Aksoydan konuk edilmiştir. Program kaydını izlemek için Tıklayınız.

Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen "Sağlıklı yaşam Webinarları" etkinliğinin ilki olan "Tam Zamanında Umursamak Üzerine Bir Söyleşi" Prof.Dr.Murat TERZİ'nin moderatörlüğünde, Prof.Dr. Özen KULAKAÇ tarafından gerçekleştirilmiştir. Program kaydını izlemek için Tıklayınız.