“Hastanede Çocuk Gelişimci Olmak”

الكاتب: nurcan.coskun | تاريخ: ١٢ يناير ٢٠٢٣

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı güz döneminde Doç. Dr. Yaşar BARUT tarafından yürütülen “Kariyer Planlama” dersi kapsamında “Hastanede Çocuk Gelişimci Olmak” konulu sunumuyla sekiz yıllık çocuk gelişimcisi deneyimini akademik kariyeri ile birleştiren Ondokuz Mayıs Üniversitesi Hastanesi’nde görev yapan Hazel Çankaya Cengiz davetli konuşmacı olarak katıldı. Ders 03.01.2023 tarihinde saat 14:30- 15:15 saatleri arasında çocuk gelişimi bölümünde yüz yüze gerçekleşti. Çocuk gelişimci Hazel Çankaya Cengiz hastanede çocuk gelişimci olmaktan, çocuk gelişimcilerin hastanedeki görev tanımlarından ve kendi klinik deneyimlerinden söz etti. Etkinlik dersi alan öğrencilerin tüm sorularının cevaplanması ile sona erdi.