Fikri ve Sınai Haklar Eğitimi

الكاتب: nurcan.coskun | تاريخ: ٢٥ نوفمبر ٢٠٢١

Fikri ve Sınai Haklar Eğitimi duyurusu için tıklayınız.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Kariyer Merkezi & Mezunlar Koordinatörlüğü ve MARPATAŞ Marka ve Patent Ofisi işbirliği ile OMÜ mezunu ve öğrencilerine yönelik; Ücretsiz Online " Fikri ve Sınai Haklar Eğitimi" düzenlenecektir. 16 Aralık 2021 Perşembe günü 14:00-15:00 saatleri arasında online düzenlenecek eğitim programına katılanlara sertifika verilecektir.

Eğitime katılmak için, Yetenek Kapısı (yetenekkapisi.org) "ETKİNLİKLER" kısmından başvuru yapılması gerekmektedir.

Eğitim Başlıkları: Marka Tescili Patent Tescili Tasarım Tescili Faydalı Model

• Eğitimden önce etkinliğe başvuran katılımcıların e-posta adreslerine eğitim linki gönderilecektir.
  • Eğitime katılanlara, programda içerisinde verilecek Etkinlik Kayıt Formunu dolduranların e-posta adreslerine sertifikaları gönderilecektir.