2020-2021 Dönem Sonu Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

Yazar: nurcan.coskun | Tarih: 13 Temmuz 2021

Sağlık Bilimleri Fakültesi ‘Akademik Genel Kurul Toplantısı’ Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Murat TERZİ’nin başkanlığında, dekan yardımcıları, bölüm başkanları ve akademik personelinin katılımıyla 12.07.2021 tarihinde saat 14:00 de fakültemizin konferans salonunda gerçekleştirildi. Toplantı Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat TERZİ'nin konuşması ile başladı. Sunumuna 2020-2021 yılının değerlendirmesi ile başlayan Prof. Dr. Murat TERZİ, eğitim-öğretim faaliyetleri, akademik, kültürel ve sosyal faaliyetler, akademik ve idari personeldeki hareketlilikler; 2021-2022 eğitim öğretim yılı planlamaları gibi konular hakkında bilgiler verdi. Prof. Dr. Murat TERZİ toplantıda fakültemizin mevcut durumunu, bölüm/öğretim üyesi faaliyetlerini ve fakültemizin fiziki imkânlarını da değerlendirdi. Akademik Kurul toplantısında konuşma yapan Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Afitap ÖZDELİKARA, Eğitimde Revizyon Kılavuzu ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Ders öğrenme çıktıları, program çıktıları, eğitimde güncelleme ve eylem planı, ders öğrenme çıktıları ile program çıktılarının ilişkilendirilmesi, eğitimde güncelleme eylem planı kontrol listesi ve süreç takvimi hakkında bilgiler verdi. Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat TERZİ, Fakülte öğretim kadrosunun günden güne hem nitelik hem de nicelik olarak arttığına değinerek akademik ve idari personel hakkında açılamalarda bulundu. 2020-2021 eğitim-öğretim yılındaki çalışmalarından dolayı öğretim elemanlarına teşekkür eden Prof.Dr. Murat TERZİ, 2021-2022 eğitim-öğretim yılı için başarı dileklerinde bulundu. Prof. Dr. İlknur AYDIN AVCİ, Fakülte dergisiyle ilgili gelişmeler hakkında bilgi verdi. Toplantı öğretim elemanlarının görüşlerini ifade ettikleri dilek ve temenni bölümlerinin ardından sona erdi.