2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon Programı

Yazar: nurcan.coskun | Tarih: 5 Ekim 2021

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında Üniversitemiz bölüm ve programlarına kayıt yaptıran öğrencilerimize yönelik ekte sunulan program dahilinde tüm akademik birimlerimizde, ekte oryantasyon planlamasında belirtilen tarihler dikkate alınarak oryantasyon faaliyetleri düzenlenecektir.

Programın amacı, öğrencilerin ortaöğretimden yükseköğretim programlarına sorunsuz bir şekilde geçiş yapmalarına yardımcı olmak, akademik birim yöneticilerini ve öğretim üyelerini tanımalarını sağlamak, üniversitemizin başarılı öğrenciye sunduğu olanakları anlatarak öğrencileri çalışmaya yönlendirmek, öğrencilik yaşamları boyunca eğitim öğretim faaliyetlerinin aksamaması için neler yapmaları gerektiğini ifade etmek ve öğrenci bilgi yönetim sisteminin kullanım becerisi kazandırmaktır.

Oryantasyon programı ekte gönderilen program dâhilinde planlanmış olup, akademik birimlerimizin ihtiyaçları doğrultusunda program güncellemelerinde bulunabileceklerdir.

Program bitiminde yeni kayıt yaptıran öğrencilere üniversitemiz kimlik kartlarının birim personelince konferans sonrasında öğrencilere imza karşılığı dağıtılacaktır.

Oryantasyon Programı Tarih ve Saat Planlaması İçin Tıklayınız.