2022 Erasmus+ KA1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği Öğrenci Öğrenim – Staj Hareketliliği Takvimi

Yazar: nurcan.coskun | Tarih: 2 Kasım 2021

Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Birimi bünyesinde Erasmus+ Programı çalışmaları artarak devam etmektedir. Erasmus+ Programı ile ilgili üniversitemizin tüm çalışmalarına web sayfasından ulaşılabilir. Bu çerçevede, 2021 Erasmus Uygulama El Kitabı ve Erasmus+ Program Rehberi (İngilizce) ilgili web sayfasında yer almaktadır. Söz konusu dokümanlarda yer alan ilkelerin biriminiz tarafından ve ilgili Erasmus Fakülte/Bölüm ve Anabilim Dalı Koordinatörlerince uygulanması gerekmektedir. 2022 yılı Erasmus öğrenci başvuruları çevrim içi olarak 14 Şubat 2022 – 28 Şubat 2022 tarihleri arasında yapılacaktır. Detaylı bilgi ekte sunulan “2022 Erasmus KA1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği Öğrenci Öğrenim – Staj Hareketliliği Takvimi” afişinde ve web sayfasında yer almaktadır.