OMÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi 9’uncu Dönem Mezunlarını Uğurladı

Yazar: nurcan.coskun | Tarih: 23 Haziran 2023

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesinden 2022-2023 akademik yılı 9’uncu dönem öğrencileri mezun oldu.

OMÜ Kurupelit Yerleşkesi’ndeki Yaşam Merkezi’nde yoğun bir katılımla düzenlenen 9’uncu dönem mezuniyet töreninde, Beslenme ve Diyetetik Bölümü, Dil ve Konuşma Terapisi Bölümü, Ebelik Bölümü, Hemşirelik Bölümü, Sağlık Yönetimi Bölümü, Sosyal Hizmet Bölümünden 414 öğrenci, meslek yemini edip mezuniyetlerini kutladı.

Cumhuriyet’in mimarı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerin anısına saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başlayan törene; Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Terzi, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Afitap Özdelikara, bölüm başkanları, akademisyen ve idari çalışanlar ile mezunların aileleri katıldı.

Haberin devamı için Tıklayınız..