Sağlık Bilimleri Fakültesi Dış Paydaş Toplantısı

Yazar: ssbf | Tarih: 3 Temmuz 2024

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dış Paydaş toplantısı 26.06.2024 tarihinde dekan yardımcıları Doç.Dr. Afitap ÖZDELİKARA ve Dr. Öğr. Üyesi Yasemin ERTAŞ ÖZTÜRK başkanlığında gerçekleştirilmiştir. Toplantiya on dört farklı kurumun (Belediyeler, İl Sağlık Müdürlüğü, Gençlik Spor İl Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Müftülüğü, Özel Hastaneler, Özel Sağlık Kuruluşları, Dil ve Konuşma Merkezi) temsilcileri katılım göstermiştir. Fakülte ile ilgili bilgilendirmeler yapılmış akreditasyon süreçleri açıklanmış ve akreditasyon olan bölümlerin tanıtımının ardından YÖKAK kriterleri dogrultusunda eğitim öğretim, toplumsal ve Ar-Ge calismalarina yönelik is birlikleri ve projeler görüşülmüştür.